• Follow us on
  • rss
16.09.2019
Published in post

Intim/Extim by Roger Rossell

CAT

«El psiquiàtra francès Serge Tisseron va redefinir el concepte d’extimitat de Jaques Lacan com la intimitat exhibida“.

L’ús massiu de xarxes socials i comunicacions online ha facilitat a molta gent la possibilitat d’exhibir-se, de retransmetre el seu dia a dia i la seva intimitat.

Intim / Extim té dues vessants. Enfocat en la intimitat eròtica, hi ha fotografies fetes durant videoconferències consentides i no dirigides amb persones voluntàries, en les que aquestes comparteixen aspectes de la seva intimitat desde casa seva. Les imatges són fetes fotografiant la pantalla d’ordinador básicament amb cámeres analògiques. En les altres imatges, el fotògraf és convidat a compartir situacions íntimes amb els/les voluntaris/es.

Les fotografíes estan impreses amb la tècnica de la goma bicromatada, un procés manual, lent i tediós del segle XIX fent que cada imtage sigui única.

ES

«El psiquiatra francés Serge Tisseron redefinió el concepto de extimidad de Jaques Lacan como la intimidad exhibida».

El uso masivo de redes sociales y comunicaciones online ha facilitado a mucha gente la posibilidad de exhibirse, de retransmitir su día a día y su intimidad.

Intim / Extim tiene dos vertientes. Enfocado en la intimidad erótica, hay fotografías tomadas durante videoconferencias consentidas y no dirigidas con personas voluntarias, en las que éstas comparten aspectos de su intimidad desde su casa. Las imágenes son hechas fotografiando la pantalla de ordenador básicamente con cámaras analógicas. En las otras imágenes, el fotógrafo es invitado a compartir situaciones íntimas con los / las voluntarios / as.

Las fotografías están impresas con la técnica de la goma bicromatada, un proceso manual, lento y tedioso del siglo XIX haciendo que cada imtage sea única.

Miércoles 07 de Junio 2018 / 19:00h

 

Mu7u0

Comments are closed.

Scroll to Top